De Bespaarvakman met een stand op de Bouwbeurs 2023 te Utrecht

Bouwbeurs 2023

geplaatst in: Energie besparen

Het grootste bouwevent van Nederland ‘De Bouwbeurs‘ werd vanochtend geopend door minister de Jonge van Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening. Na twee jaar afwezigheid kan er dit jaar weer een Bouwbeurs georganiseerd worden. Tijdens de Bouwbeurs is er veel aandacht voor milieu en circulariteit en nieuwe technieken.

Tijdens BouwBeurs 2023 komen bouwprofessionals naar Utrecht om te zien, horen, beleven en te vertellen wat er nodig is om toekomstbestendig te worden en te blijven. Hét moment om je bij te laten praten over tal van innovaties.

Samen bouwen aan de toekomst is het motto. Door samenwerking in de keten bereiken we meer; experts hebben experts nodig om vandaag succesvol te bouwen aan de toekomst!

De Bespaarvakman is ook te vinden op de Bouwbeurs en wel in hal 12 op het VLOK Kennisplein. Het VLOK Kennisplein is een must voor zelfstandigen met een klusbedrijf. Zes aangesloten bij de VLOK bedrijven inspireren jou tijdens kennissessies, leerzame workshops en onderlinge wedstrijden over alles wat je moet weten als ondernemer.

De Bespaarvakman vertelt daar over hoe je bespaarspecialist kunt worden met een achtergrond in bijvoorbeeld elektra, installatietechniek, timmerwerk, etc. Maar ook hoe je het als Bespaarvakman ook fysiek goed volhoud tot en met je pensioen. Meer weten, kom deze week even langs bij de stand in Hal 12.