De Bespaarvakman maakt jouw bespaaradvies en overzichtelijk en op maat. Afgestemd op jouw woon- en gezinssituatie en natuurlijk jouw budget. Hij vraagt voor zijn advies een vooraf afgesproken bedrag. Als je de werkzaamheden door hem laat uitvoeren dan trekt hij dit bedrag van de prijs af. Wat hij precies in rekening brengt, is afhankelijk van de aard en omvang van de klus. Maar je kunt er van op aan dat hij altijd een duidelijk advies en scherpe offerte uitbrengt.

Voordelig uit door efficiency

Omdat De Bespaarvakman efficiënt werkt en geen medewerkers in vaste dienst heeft, blijven de overheadkosten tot een minimum beperkt. Wél wordt hij gesteund door een professionele en krachtige serviceorganisatie. Zodoende wordt hij voorzien van de benodigde kennis en opleiding en is hij in staat om zéér efficiënt te werken. Je profiteert van een lage prijs omdat er centraal wordt ingekocht. Ook al omdat je bij De Bespaarvakman standaard géén voorrijkosten betaalt!

Offerte vooraf

dbv_bespaarrapportVanzelfsprekend wil je vooraf exact weten waar je aan toe bent. Vandaar dat De Bespaarvakman graag persoonlijk bij je langskomt om vooraf de bespaarmogelijkheden op een rijtje te zetten en vervolgens een glasheldere offerte uit te brengen. Uiteraard zónder enige verplichting. Afhankelijk van de klus spreekt hij een vaste of een richtprijs met je af waarbij eventuele meer- of minderkosten worden gemeld. Ook voert hij klussen uit op “regie” basis. Vooraf wordt dan het uurtarief en overige kosten afgesproken. Op afgesproken momenten ontvang je dan een rekening.

Zijn uitgangspunt is in ieder geval om zoveel mogelijk rekening te houden met jouw specifieke wensen. En om je op voorhand te behoeden voor onaangename verrassingen.

Planning energie-bespaartraject bij De Bespaarvakman

Planning

Uiteraard stelt De Bespaarvakman alles in het werk om je zo vlot mogelijk van dienst te zijn. Kleinere veel besparende klussen worden zo mogelijk direct uitgevoerd. Maar in de meeste gevallen komt hij vooraf een duidelijke planning met je overeen. Ook met het oog op eventuele levertijden van de benodigde materialen. Wanneer zich bij een klus onverwacht complicaties voordoen, wordt de planning in overleg met jou aangepast.