Geld besparen met De Bespaarvakman

Energie besparen en vermindering CO2 uitstoot wordt steeds belangrijker. Er zijn al nieuwbouwwijken zonder gasaansluiting. In 2020 moeten alle nieuwe woningen energieneutraal zijn. Bestaande woningen moeten vóór 2050 van gasnet zijn losgekoppeld. Het is wachten op nog meer regelgeving en energiekostenverhogingen betreffende de bestaande woningen. Maar je gaat toch niet afwachten tot je verplicht wordt, want er kan nu al veel geld worden bespaard. Des te ouder je woning des te meer er valt te besparen. Maar wat als eerste aanpakken?  De Bespaarvakman stelt jou als bewoner centraal. Hij houdt met alle factoren rekening bij het maken van zijn bespaaradvies. Kan je woning op een andere manier worden verwarmd, door bijvoorbeeld uw CV-ketel te vervangen door een warmtepomp? Of plaatsen van zonnepanelen om zo direct kosten op elektriciteit te besparen? Welke maatregelen zouden elkaar kunnen versterken of juist tegenwerken? Wil je blijven wonen of je woning in de toekomst verkopen? Het is niet zo moeilijk om te bepalen wat de grootste besparing oplevert. Maar wat zijn de consequenties, bijkomende kosten of subsidiemogelijkheden. Een compleet en goed bespaaradvies geeft hierin inzicht. Het levert ook nog eens meer wooncomfort en waardevermeerdering van je woning. Ook ons milieu doet je hiermee een groot plezier. Redenen genoeg om nu De Bespaarvakman uit te nodigen.

Je kunt besparen door:

 • Glas-, dak-, spouw- en vloerisolatie
 • Vervanging CV-ketel en mechanische ventilatiebox
 • Verbetering luchtdichtheid
 • Reinigen ventilatiekanalen
 • Warmteterugwinningssystemen
 • Zonneboilersystemen
 • Zonnepanelen
 • Subsidieadvies
 • Energie Prestatie Advies (EPA-w)
 • En nog veel meer zoals; ledlampen, lucht-en vuilafscheiders, juiste afstelling, stand by killers, energiezuinige apparatuur, vervangen pompen enz. enz.
Stappenplan om in 6 stappen van label G naar label A te gaan

Het gemak van één aanspreekpunt

Een-aanspreekpunt‘De traditionele bouw’  bestaat uit verschillende disciplines. Contact met al deze partijen is noodzakelijk, als je tenminste een goed integraal bespaaradvies wil hebben. Dat gaat veel tijd kosten en dan ontgaat je de lust om hier jouw energie en geld in te steken. Hoeft niet, want nu is er De Bespaarvakman. De allround energiebespaaradviseur die je graag objectief en volledig ‘onderbouwd’ adviseert en de totale klus regisseert.

Achter De Bespaarvakman staat een grote organisatie en bekende fabrikanten die continu de (technische)ontwikkelingen in de markt in de gaten houden en de bespaarmogelijkheden inventariseert. Daarnaast ziet ze er streng op toe dat iedereen die zich als De Bespaarvakman presenteert zijn afspraken nakomt en goed maatwerk levert. 

Of het nu gaat om een gefaseerde of een volledige aanpassing. De Bespaarvakman is van vele markten thuis. Ook van de te verkrijgen subsidies en kortingen is hij op de hoogte. Je beslist zelf aan de hand van een gedegen rapport hoeveel je wilt besparen en investeren. Laten we eerlijk zijn sommige besparingen wegen niet op tegen de kosten. Daarom brengt De Bespaarvakman eerst alles in kaart.

In principe coördineert hij alles en voert hij zoveel mogelijk werkzaamheden zélf uit. Waar nodig doet hij een beroep op zijn Vakman collega’s of op externe specialisten. Maar hoe dan ook De Bespaarvakman blijft jouw aanspreekpunt en eindverantwoordelijke. Je regisseur voor je totale bespaarproject.

Veelzijdig

Je kunt De Bespaarvakman onder andere inhuren voor:

 • Totaal bespaaradvieswerk
 • Isolatiewerk
 • Loodgieterswerk
 • Zonnepanelen plaatsen
 • Glasservice
 • Elektra
 • CV-montage en onderhoud
 • Mechanische ventilatie
 • En verder verbouw, onderhoud en renovatie algemeen
Diverse gereedschappen van De Bespaarvakman, hij is veelzijdig in het uitvoeren van klussen

Goed advies en scherpe prijs

De Bespaarvakman werkt efficiënt en conceptmatig met vooraf uitgekiende beproefde en op elkaar afgestemde installatie-en isolatie concepten. Hij gebruikt vrijwel uitsluitend eersteklas materialen van gerenommeerde merken. Hij zal je graag adviseren welke materialen, toepassingen en werkwijze voor jouw besparing het meest geschikt zijn. Om efficiënt te werken maakt hij gebruik van de zoveel mogelijk beschikbare digitale hulpmiddelen. Omdat alle Bespaarvakmannen gezamenlijk inkopen, komen ze in aanmerking voor extra kortingen. Zodoende ben je bij De Bespaarvakman bijna altijd voordeliger uit.

Alléén of samen besparen

Alléén energie en geld besparen is leuk maar samen kan je nog véél meer besparen. 
Maak je buren, vrienden, familie of mensen in je wijk of buurt ook enthousiast. Dat geeft je veel positieve energie en levert extra goede ideeën op. Ook levert dat nog eens extra voordeel op. Samen kunnen we nóg lagere inkoopprijzen bedingen. Dus extra besparen door efficiënter te werken en de kosten te delen. Ook minder milieubelastend omdat we met volle wagens en gezamenlijk kunnen rijden. Dat levert zowel voor jouw portemonnee als voor ons milieu extra voordeel op.