Gratis bespaaradvies woning ?

 325,00

Nieuwsgierig of je woning energiezuiniger kan worden? De Bespaarvakman heeft erg veel kennis en ervaring op gebied van energiebesparing. Hij geeft je graag een gratis bespaaradvies. Hij bestudeert de energienota en loopt samen met je de woning door en geeft je advies. Een compleet Bespaaradviesrapport kost afhankelijk van de te onderzoeken onderdelen € 325,-¹. Als je de bespaaradviezen volgt, dan bespaar je dit bedrag al snel en is het adviesbedrag als snel terugverdient. Sommige maatregelen zijn glashelder, maar met een Bespaaradviesrapport heb een duidelijke leidraad in handen voor maatregelen die je direct kunt nemen en welke in de toekomst. De Bespaarvakman rekent standaard géén voorrijkosten. Dus ben je bij De Bespaarvakman altijd voordeliger uit!

Hij kan desgewenst ook voor aanvraag van je definitief energielabel zorgdragen.

Bestel nu een gedegen maatwerkadvies bij De Bespaarvakman. Je ontvangt na je bestelling een intakeformulier

Na het maken van een afspraak ontvang je een factuur, je hoeft nu dus nog niets af te rekenen.

LET OP! Deze aanbieding geldt alleen voor de regio Amersfoort*.

¹ Prijs geldt voor woningen vanaf bouwjaar 1950 (inhoud 500 m³ en gebruiksoppervlakte 175 m²) Bijzondere woningtypen en monumenten prijs in overleg.

Artikelnummer: DBV-00001 Categorie:

Beschrijving

Met een bespaaradvies woning van De Bespaarvakman kan je direct al tijd en geld besparen. Hij maakt desgewenst een compleet en goed onderbouwd maatwerk Energiebespaaradviesrapport. Dat geeft je inzicht in de investering, inclusief de bijkomende kosten, subsidiemogelijkheden en consequenties. De Bespaarvakman maakt een overzichtelijk bespaaradvies op maat, afgestemd op jouw energieverbruik, gezins- en woonsituatie. Hij maakt gebruik van gecertificeerde software die naast de besparingen ook direct de gemiddelde terugverdientijd berekent. Je bekijkt en bespreekt samen of deze opwegen tegen de kosten en binnen je budget vallen. Voor een compleet adviesrapport vraagt hij een vooraf afgesproken bedrag. De Bespaarvakman werkt onafhankelijk maar met beproefde en op elkaar afgestemde installatie-en isolatie concepten. Hij gebruikt vrijwel uitsluitend eersteklas materialen van gerenommeerde merken. Als je de vervolgwerkzaamheden laat uitvoeren dan worden de kosten van het rapport als snel terugverdient met de energiebesparing. Starten met een compleet onderbouwd plan om kosten te besparen, levert dus nu al geld op. Daarnaast levert het ook nog eens meer wooncomfort op, waardevermeerdering van je woning én je spaart het milieu. Redenen genoeg om eens De Bespaarvakman, de allround bespaaradviseur en regisseur uit te nodigen. Hij adviseert je objectief, volledig onderbouwd én regisseert zelf de totale klus, zodat jij er geen omkijken meer naar hebt. Hij voert ook veel werkzaamheden zélf uit en kan zelfs zorgdragen voor aanpassing van je energielabel.

Dat is nog eens wat je noemt ontzorgen!

Extra informatie

Producttype

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gratis bespaaradvies woning ?” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.