logo_Dbv_verloop_a4_strip

Ondersteuning

Door je als zelfstandige bij De Bespaarvakman aan te sluiten, verzeker je jezelf van alle ondersteuning om je eigen zaak met succes uit te bouwen. Je hebt tenslotte een ambitieuze organisatie achter je staan met een schat aan kennis en ervaring. En met een uitgebreid pakket aan praktische diensten en services. Via een stuurgroep heb je bovendien voortdurend inspraak op het te voeren beleid.

Eén herkenbaar, landelijk merk.

De Bespaarvakman, Energierekening omlaag en wooncomfort omhoogDe Bespaarvakman is een landelijk A-merk dat garant staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en scherpe prijzen. Daarmee onderscheidt je jezelf direct van de onbekende lokale bedrijven. Doordat we gezamenlijk veel ervaring, een veel hoger reclamebudget beschikken en hoge kortingen bedingen, kunnen we bovendien intensiever campagne voeren. Ook de moderne digitale media wordt maximaal benut. Wat uiteindelijk leidt tot nóg meer bekendheid en nóg meer opdrachten.

keurmerk_dbv_groen_rond_kaderAlgemene uitvoeringsvoorwaarden.

Doordat we deze duidelijke algemene uitvoeringsvoorwaarden hanteren, bieden we potentiële opdrachtgevers extra zekerheid. En daarmee een sterk argument om heel bewust voor De Bespaarvakman te kiezen. Elke Bespaarvakman dient zich verplicht aan te sluiten bij het Keurmerk. Door gebruik te maken van deze algemene verkoopvoorwaarden ben je verzekerd van het feit dat indien er zich een geschil voordoet, een onafhankelijke vakkundige Geschillencommissie een uitspraak doet.

Bedrijfsbegeleiding

Bij toetreding tot De Bespaarvakman organisatie, krijg je een vaste bedrijfsadviseur. Deze staat altijd voor je klaar met praktische adviezen en waardevolle tips. Ook biedt hij concrete ondersteuning op het gebied van marketing, reclame en bedrijfskundige zaken. Bovendien komt hij periodiek bij je langs om de laatste cijfers en ontwikkelingen door te nemen. En te bekijken hoe je jouw bedrijfsresultaat nóg verder kunt optimaliseren.

Overzicht huisstijlelementen en tools voor De BespaarvakmanReclame en promotie

Elke Bespaarvakman betaalt jaarlijks een vaste bijdrage voor reclame en promotie. Daarnaast stort de centrale organisatie een aanvullend bedrag. Het totale communicatie-budget wordt door de Adviesraad beheerd en zo effectief mogelijk ingezet. Verder is er compleet reclame- en promotie-pakket beschikbaar voor lokaal gebruik. O.a. bestaande uit offertemappen, stickers, advertenties, persberichten, direct mail, flyers enz.. Daarnaast worden er regelmatig nieuwe initiatieven ondernomen om De Bespaarvakman indringend onder de aandacht te brengen bij een zo breed mogelijk publiek.

Gezamenlijke inkoop

Met diverse leveranciers zijn landelijke inkoop-afspraken gemaakt. Dit betekent dat je als Vakman veel materialen aanzienlijk scherper kunt inkopen dan andere klusbedrijven. Afhankelijk van je totale bestedingen op jaarbasis ligt er bovendien ook nog eens een aantrekkelijke bonus in het verschiet. Overigens ben je tot niets verplicht en ben je vrij om je materialen ergens anders te bestellen. Ook op het gebied van o.a. software, lease, financieringen, verzekeringen, opleiding en drukwerk hebben we onze inkoopkracht gebundeld. Daarmee besparen we je niet alleen veel tijd maar ook veel geld.

DSC08852-kleinOpleiding en training

Over het algemeen zit het met het vakmanschap wel goed maar het ondernemerschap verdient nog extra aandacht. De Bespaarvakman staat voor kwaliteit. En om die belofte waar te maken, wordt bij toetreding door middel van de kennis en ervaringslijst zorgvuldig gekeken naar je kennisniveau en je praktische vaardigheden. Waarna we indien nodig een persoonlijk opleidingsplan voor je samenstellen. De basisopleiding is voor iedereen gelijk en bestaat uit een traject dat 4 dagen in beslag neemt. Je wordt dan o.a. bijgespijkerd op het gebied van marketing, communicatie, verkoop, calculatie/offerte, planning, de klussenbranche,  klachtenafhandeling, financiële administratie en natuurlijk de formule en bespaarconcepten.

BO1Calculatiepakket ( beeld)

Om scherp maar gedegen te kunnen calculeren en te offreren, is een goed calculatie-pakket haast onmisbaar. Hiervoor zijn afspraken gemaakt met een software-leverancier waar elke Bespaarvakman extra voordelig een door-en-door beproefd caculatiepakket ter beschikking heeft. Hiermee is het mogelijk om op basis van jaarlijks bij te stellen normeringen, steeds weer overtuigende calculaties/offertes te maken. Zodat je eventuele concurrenten keer op keer buitenspel zet. Bovendien levert het je veel tijdwinst op.

netwerkNetwerk-partners ( beeld)

Samen met je collega Vakmannen vorm je een sterk netwerk en kun je gebruik maken van elkaars vakkennis en specialiteiten. Ook bij ziekte, vakantie of tijdens drukke periodes kun je altijd een beroep doen op de andere Vakmannen of je organisatie. Zodat je in ieder geval zeker weet dat je klussen volgens jouw kwaliteitsprincipes worden uitgevoerd. Kortom: als De Bespaarvakman sta je er niet alleen voor.

dbv_pictogram_strip

Ik ben geïnteresseerd

Vertel mij meer over De Bespaarvakman

Projecten