logo_Dbv_verloop_a4_strip

De Organisatie

business-cbNiet iedereen kan zich zomaar als De Bespaarvakman presenteren. Want De Bespaarvakman is een officieel geregistreerde merknaam die wordt geëxploiteerd door een slagvaardige organisatie. Een service-organisatie die zelfstandige klus-professionals met raad en daad bij staat om een eigen succesvol bedrijf op te bouwen.

 

Formule Partner BV

In de loop van 2016 werd De Bespaarvakman opgericht. Enerzijds uit onvrede over de kwaliteit en professionaliteit van de vele bouw- en installatiebedrijven die Nederland telt. Anderzijds om juist gericht in te kunnen spelen op de groeiende vraag van zowel consumenten als bedrijfsleven naar gedreven vakmensen voor de meest uiteenlopende energiebespaaradviezen en de daarbij behorende werkzaamheden. Daarnaast bleek er bij vakmensen grote behoefte te bestaan aan een serviceorganisatie die zelfstandig ondernemers professioneel ondersteund en hun bedrijf succesvol maakt. Een sterk merk met een krachtig collectief. Als actieve franchiseorganisatie komt Formule Partner BV op voor de belangen van de aangesloten ondernemers. Dit levert de aangesloten  Bespaarvakmannen vele (financiële) voordelen op. Via een eigen Adviesraad hebben zij continu inspraak in de verdere ontwikkeling van De Bespaarvakman formule. Met het franchiseconcept van De Vakman en Op Maat Bouwen hebben ze de afgelopen 12 jaar bewezen dat ze hierin succesvol zijn.

samensterkDe filosofie van De Bespaarvakman Formule Partner BV vertaalt zich in het feit dat zij uitgaat van de kracht van de organisatie in combinatie met lokaal bekende zelfstandig ondernemers. Samen creëer je een goede mix tussen het individueel en creatief ondernemerschap en de slagvaardigheid en professionaliteit van de centrale organisatie. Dit wordt vertaald in een evenwichtig contract met gunstige financiële voorwaarden.

En juist die mix is nu het recept voor een het succes van beide ondernemingen.

Samen sta je sterk!

 

Succesformule

Wanneer je jezelf ruimschoots hebt bewezen als een kwaliteitsbewuste professional kun je tot De Bespaarvakman toetreden. Hoewel je volledig zelfstandig blijft, wordt er wél van je verwacht dat je de uitgangspunten van De Bespaarvakman onderschrijft. En dat je jezelf daar ook naar gedraagt. Daar tegenover staat dat je jezelf meteen kunt presenteren als het A-merk onder de klusbedrijven én vanzelfsprekend met je eigen naam en eigen vakspecialiteiten. Terwijl je direct profiteert van alle schaalvoordelen die een grote organisatie met zich meebrengt. En omdat je zoveel mogelijk rompslomp uit handen wordt genomen, realiseer je al vanaf het begin een veel hogere productiviteit en een beter rendement.

 dbv_pictogram_strip

 

Geïnteresseerd ?

Vul onderstaand interesseformulier in en wij nemen contact met je op.

Projecten