logo_Dbv_verloop_a4_strip

Voorwaarden

 

Lang niet iedereen kan zomaar tot De Bespaarvakman toetreden. Juist om ons kwaliteitsimago hoog te houden, hanteren we strenge toelatingseisen. Daarbij kijken we niet alleen puur naar je kwaliteiten als professional maar ook naar ambitie en ondernemerstalent. We moeten er hoe dan ook van op aan kunnen dat jij in staat bent om je belofte als De Bespaarvakman waar te maken.

 

Starter of ervaren ondernemer

Heb je nog geen ervaring met het ‘runnen’ van een eigen zaak, dan is De Bespaarvakman een perfecte formule om jezelf te verzekeren van een vliegende start. Door je aan te sluiten ben je verzekerd van alle ondersteuning die je nodig hebt om met succes een eigen bedrijf op te bouwen. En ben je al minimaal 1 jaar als klusbedrijf bij de KVK ingeschreven, dan biedt De Bespaarvakman je volop gelegenheid om je omzet en rendement aanzienlijk te vergroten. Bovendien betaal je als ervaren ondernemer veel minder toetredingskosten omdat je al een eigen klantenkring meebrengt.

 

F_Nap_dak_03Stageperiode

Starters zijn verplicht om een korte tijd een praktijkstage te lopen bij een collega Vakman. Op die manier leren we jouw kwaliteiten beter kennen terwijl je omgekeerd een goede indruk krijgt van wat het betekent om binnen De Bespaarvakman organisatie te opereren. Voor ervaren ondernemers is een stage-periode niet altijd verplicht. Hoewel het natuurlijk nooit kwaad kan om eens kennis te maken met de werkwijze van De Bespaarvakman in de dagelijkse praktijk. Afhankelijk van je ervaring wordt bekeken in hoeverre een stage nodig of wenselijk is. Het is natuurlijk ook een leuke manier om kennis te maken met je collega Vakman.

 

Bescheiden startkapitaal

Om jezelf als De Bespaarvakman te presenteren, moet je niet alleen aan onze selectiecriteria voldoen maar dien je ook bereid te zijn om zélf te investeren. Het benodigde startkapitaal bedraagt zo’n 2.500 tot 5.000 Euro. De hoogte is mede afhankelijk van de bedrijfsmiddelen (zoals gereedschap, PC, smartphone en bedrijfswagen) die je inbrengt. Hoe meer je al in huis hebt, des te minder eigen startkapitaal er nodig is voor je eigen zaak.

dbv_pictogram_strip

 

Ik ben geïnteresseerd

Vertel mij meer over De Bespaarvakman

Projecten