logo_Dbv_verloop_a4_strip

De Bespaarvakman worden

 

Je bent een echte klus-professional met zowel bouwkundige als installatietechnische kennis. Je hebt dus meer inhoud en wil dit met je klanten delen. Je staat voor je vak en gaat onder alle omstandigheden voor kwaliteit. Plezier in je werk vind je minstens zo belangrijk als een goed inkomen. Je wilt bovendien niet je hele leven voor een baas werken maar zélf iets opbouwen en je werk naar eigen inzicht indelen. Een eigen zaak waarin je al je vakmanschap, kennis en ambitie kwijt kunt. Met de zekerheid dat je inzet voor de volle 100% wordt beloond.
Maar ook indien je al een zelfstandig bouw of installatiebedrijf hebt maar je afvraagt of het samen met een organisatie niet meer omzet en rendement oplevert. Alleen voor het gemak zou je al aansluiten, want het scheelt je snel vele onbetaalde uren kantoorwerk per week.

Herken je jezelf? Sluit je dan nu aan bij De Bespaarvakman, een landelijk netwerk van zelfstandige klus-professionals dat wordt ondersteund een door kwalitatieve en actieve centrale servicekantoor. Op deze manier verzeker je jezelf van een vliegende start. Want als De Bespaarvakman krijg je álle ondersteuning om met succes voor jezelf te beginnen.
Succes is dan bijna verzekerd, immers de ervaring leert dat van de startende bedrijven zonder (franchise)ondersteuning maar 40% slaagt en mét 90%!.

Natuurlijk, je bent en blijft uiteindelijk zélf verantwoordelijk voor het resultaat van je  bedrijf. Maar als De Bespaarvakman sta je er niet alleen voor. Je profiteert van de vele marketing acties, inkoopkortingen en bespaarconcepten en je kunt altijd terugvallen op je bedrijfsadviseur. Hij neemt je zoveel mogelijk rompslomp uit handen en voorziet je van de juiste adviezen. Zodat jij  tenminste kunt concurreren en je concentreren op dát waar je goed in bent: het zelfstandig uitvoeren van adviezen en klussen al dan niet met inzet van ZZP’ers.
Samen stellen we alles in het werk om van jouw bedrijf een succes te maken.
Welke beweegredenen je ook hebt Formule Partner BV heeft zelfstandige ondernemers veel te bieden.

 

dbv_pictogram_strip

Ik ben geïnteresseerd

Vertel mij meer over De Bespaarvakman

Projecten