logo_Dbv_verloop_a4_strip

Interesse

De Bespaarvakman is een jonge formule die snel terrein wint. En dat is niet zo verwonderlijk gezien de interessante marktkansen en de professionele ondersteuning om die kansen ook daadwerkelijk te benutten. Naast financieel aantrekkelijke toetredingsvoorwaarden betaal je lage vaste kosten per maand. Juist nú is dan ook het moment om je bij ons aan te sluiten!

Bus De Bespaarvakman

Je eigen zaak

Ook al heb je nog zoveel plezier in je werk, vroeg of laat kom je voor de vraag te staan: “waar doe ik het allemaal voor!?” Ben je van plan om je leven lang voor een baas te werken? Of wil je liever zélf je tijd indelen, zélf bepalen welke klus wel of niet interessant is en ook extra worden beloond voor je enthousiasme en inzet!? Indien je die vragen volmondig met “ja” beantwoord, dan ben je er aan toe om een eigen zaak te beginnen.  Of indien je al een zelfstandig klusbedrijf hebt maar je afvraagt of het samen met een organisatie niet meer omzet en rendement oplevert.

Door je aan te sluiten bij De Bespaarvakman weet je dat er vanaf de eerste dag alles aan wordt gedaan om die zaak tot een succes te maken. Ook ben je uiteindelijk zélf de beslissende factor.

 

Kennismaken 

Wat De Bespaarvakman organisatie voor jou als startende of ervaren ondernemers in de klusbranche kan betekenen, merk je nog het beste tijdens een persoonlijk gesprek. Hierin bekijken we graag in hoeverre onze ambitieuze aanpak aansluit bij jouw ideeën over het zelfstandig ondernemerschap. En natuurlijk nemen we uitgebreid de tijd om jouw vragen te beantwoorden. Stuur daarom vandaag nog het oriëntatieformulier retour. Het verplicht je tot niets. Wij nemen dan snel contact met je op om een afspraak te maken voor een nadere kennismaking.

 

Oriëntatieformulier

Ja, ik ben geïnteresseerd om mijn eigen zaak op- of uit te bouwen onder de vertrouwde vleugels van De Bespaarvakman. Neem daarom zo snel mogelijk contact met mij op om een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek.

  Je naam (verplicht)

  Geboortedatum (verplicht)

  Opleiding (verplicht)

  Ervaring (verplicht)

  Ik ben een starterIk heb al een klusbedrijf

  Adres (verplicht)

  Postcode (verplicht)

  Woonplaats (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Je telefoonnummer (verplicht)

  Geef het tijdstip aan waarop we je het beste kunnen bellen

  Privacybeleid (verplicht)

  [recaptcha]

   

  Ik ben geïnteresseerd

  Vertel mij meer over De Bespaarvakman

  Projecten