Duco ‘Ventilation & Sun Control’ is gestart in 1991 en op vandaag gevestigd in een ultramoderne bedrijfsinfrastructuur van 100.000 m(verspreid over twee sites) in Veurne (België), gelegen langs de E40 autosnelweg Oostende-Calais. Duco is op vandaag een toonaangevend producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen die op een “natuurlijke” manier een gezondcomfortabel en energiezuinig binnenklimaatgaranderen.

Duco geeft op een natuurlijke manier zuurstof aan ieder gebouw. Verse lucht rechtstreeks via de gevel binnenbrengen, zonder complexe toevoerkanalen, is de ultieme garantie voor een gezond binnenklimaat. De gezondheid van de gebruiker staat bij Duco dan ook centraal.

Een doordachte combinatie van basisventilatie, intensieve ventilatie en zonwering zorgt voor een optimale luchtkwaliteit. Duco biedt zowel voor woning, kantoor, school of zorginstelling een innovatieve oplossing waarin iedereen zich thuis voelt.

Duco, Home of Oxygen

Duco behaalde reeds verschillende internationale awards op het vlak van innovatie, management en export.

Vanaf het eerste ontwerp tot het afleveren van het product bij de klant, heeft Duco alles in eigen beheer. De directie en de verschillende departementen zetten zich permanent in om nieuwe en innovatieve producten op de markt te brengen. Duco biedt dan ook een marktgericht gamma designgeavanceerde systemen aan. Functionele en esthetische oplossingen voor zowel woningbouw als utiliteitsbouw.

DUCO silent box
ACTIE
DUCOBox Silent Standaard met euro of perilex stekker

De DucoBox Silent woonhuisventilator zorgt voor een centrale afvoer van lucht binnen uw woning

(hxbxd) 480x480x194mm, behuizing kunststof, luchthoeveelheid hoog bij 100 Pa 450m³/h, luchthoeveelheid hoog bij 150 Pa 400m³/h, luchthoeveelheid hoog bij 200 Pa 368m³/h, luchthoeveelheid hoog bij 250 Pa 325m³/h

Inclusief btw en montage bij vervanging bestaande ventilatiebox / juiste afmetingen / plaats leidingen/aan- afvoerpijpen, exclusief extra voorzieningen/werk/accessoires

LET OP! Deze dienst is momenteel alleen leverbaar in de regio Amersfoort*. 

niet gewaardeerd  295,00 Toevoegen aan winkelwagen