De Bespaarvakman, Energierekening omlaag en wooncomfort omhoog

Peter Bindels

Energiebespaaradviseur

Bel 06-51 51 94 37 of mail p.bindels@debespaarvakman.nl

Wat klanten zeggen

  • "Nu hebben we wel een veel comfortabeler binnenklimaat door de verbeterde ‘fluisterstille’ mechanische ventilatie installatie. Door het lagere energieverbruik verdienen we het systeem vanzelf weer terug. Gemak en wooncomfort en dat allemaal in één keer geregeld door De Bespaarvakman. Dat is ook wat waard!” Margriet uit Amersfoort

  • We hebben nu een extra leefruimte en besparen op stookkosten. Dakisolatie te Didam

  • Theo levert secuur en degelijk werk, werkt netjes en overlegt duidelijk en is prettig in de omgang. Zolderisolatie te Arnhem

Zorgvuldig advies en één aanspreekpunt

Ervaren en vakkundig

Na het afronden van zijn technische opleiding op de MTS, is Peter werkzaam geweest als onderhoudsmonteur en vele jaren projectmanager telecomprojecten geweest, waarvan enkele jaren in het buitenland. Inmiddels is Peter is al bijna 40 jaar een echte allround Vakman. Hij heeft de laatste 15 jaar als zelfstandig ondernemer vele interieurs een metamorfose laten ondergaan en huizen grondig gerenoveerd. Hij is zoals je kan stellen van vele markten thuis en heeft een voorkeur voor techniek In de loop der jaren heeft hij zich daardoor verder ontwikkeld tot een praktische allround vakman.

Peter beschikt over een volledig geoutilleerde werkplaats waar hij alle voorbereidingen voor de klussen kan realiseren.

Woning energiezuinig maken met een doortimmerd plan

Planning energie-bespaartraject bij De BespaarvakmanDe bouw is fysiek pittig en voordat dat zijn tol gaat eisen gooit Peter het over een andere boeg. Omdat dat hij de verschillende soorten woningen door en door kent, wordt hij adviseur en regisseur op gebied van energiebesparing. We moeten van het gas af en alle woningen moeten energieneutraal worden. Hoe je dat realiseert moet je aan Peter vragen, dat weet hij als geen ander. Immers hoe een woning in elkaar steekt en hoe je deze slim en energie zuiniger kan maken dat is voor hem gesneden koek. Wel met een doortimmerd maatwerk advies, afgestemd op jouw situatie, desnoods stapsgewijs zodat je geen onnodige kosten maakt.

Hierbij kan hij zijn liefde voor techniek en kennis van huizen optimaal benutten. Hij helpt je graag bij het energiezuiniger en comfortabeler maken van je woning. Hij adviseert en ontzorgt je als klant door het project ook uit te voeren. Het nakomen van afspraken is hierbij van cruciaal belang. Hij maakt gebruik van beproefde en op elkaar afgestemde installatie- en isolatie concepten en werkt uitsluitend met eerste klas materialen, leveranciers en fabrikanten. Hij geeft je inzicht  in de kosten en de subsidiemogelijkheden.

Één aanspreekpunt voor de totale uitvoering

Peter werkt secuur en heeft oog voor detail. Met name deze kenmerken en zijn veelzijdigheid heeft voor de klant het voordeel dat hij één aanspreekpunt heeft voor de uitvoering van de diverse werkzaamheden. Dit bevordert de communicatie waardoor er efficiënter gewerkt kan worden. Dus voor een goed doortimmerd energiebesparingsplan ben je bij Peter aan het goede adres.

De Bespaarvakman Peter Bindels

Prins Hendrikstraat 19 Rijen 5121 XS

06-51519437

De Bespaarvakman voor:
  • Integraal advies en uitvoering
  • Glas- en wonningisolatie
  • Warmtepomp/Hybridesysteem
  • Mechanische ventialtie/WTW
  • Zonnepanelen/Subsidieadvies