DucoBox-Energy-campagnebeeld

DucoBox Energy zet nieuwe standaard voor ventilatie

In aanloop naar 2020 wordt energiezuinigheid een steeds belangrijker gegeven. Daardoor zullen de zeer energiezuinige passiefwoningen steeds vaker in ons straatbeeld verschijnen. In de strijd tegen de aanscherping van de energienormen kan de DucoBox Energy een belangrijk wapen vormen. Het is dan ook de combinatie van drie specifieke kenmerken die deze WTW-unit zo uniek maakt.

2-zonesturing

Door de unit standaard van een geïntegreerde 2-zoneregeling met vraagsturing op basis van CO2, vocht en tijd te voorzien, wordt een optimaal energetisch rendement bereikt. De dag- én nachtzone worden immers via een ingebouwde klep afzonderlijk aangestuurd. Wat de hoogste EPC-winst en een groen A+ energielabel met zich meebrengt.

DucoBox Energy stilste toevoergeluid

Ook aan het akoestische comfort voor de bewoner is gedacht. Onafhankelijke tests tonen aan dat het geluidsvermogen aan de toevoerzijde zo laag is dat de DucoBox Energy als de stilste WTW-unit van Europa kan worden beschouwd (55 dB bij 325 m³/u).

De DucoBox Energy is beschikbaar in verschillende varianten.

Bekijk het filmpje over de DucoBox Energy